Google køber Twitter

  • torsdag 1. april 2010
  • 8 kommentarer

I en netop offentliggjort aftale, har søgemaskinegiganten Google købt den sociale netværkstjeneste Twitter for et endnu ukendt beløb.

Købet af Twitter skal ses i lyset af den manglende opbakning til Googles egen sociale tjeneste Google Buzz. Mange har svært ved at se hvilket behov Google Buzz udfylder, som ikke allerede kan opfyldes via Twitter eller beskedtjenester som MSN Messenger.

Samtidig har det vist sig at flere kun benytter Google Buzz til at få sendt Twitter-opdateringer til deres Gmail-konto og dermed ikke benytter det som det projekt- og samarbejdsværktøj det var tiltænkt.

Talskvinde April Buzzword fra Twitter glæder sig over købet og vil indenfor kort tid kunne løfte mere af sløret for aftalen, der også vil indeholde detaljer om Twitters forretningsmodel. Tidligere på året meddelete folkene hos Twitter nemlig, at de havde et nyt og spændende tiltag på vej, for at tjene penge på Twitter – vel at mærke et tiltag som ikke omfattede reklamer og annoncer.

Vi vil følge op på historien så snart der er nyt i sagen.

8 kommentarer
Photo
Bo Kalvslund torsdag 1. april 2010

Gud er det rigtigt...;-)) Gnæk gnæk gnæk...De er da også alle vegne dem fra Google. Men jeg tror gerne devil.. (der skulle have stået de vil - men det blev tilfældigt til devil...hmm tankevækkende) Don't be evil...God Påske Moskjaer..;-))

Photo
Flemming torsdag 1. april 2010

Aprilsnar

Photo
Kurt Moskjær Andersen torsdag 1. april 2010

Tak i lige måde, Flemming og Bo :)

Photo
Bomann - Curo Media søndag 25. april 2010

Så sidder man lang tid efter den 1. april og læser dette indlæg mens man bliver helt mundlam. Så kommer man ned i kommentarfeltet og føler sig helt dum :b

Photo
Kurt Moskjær Andersen lørdag 1. maj 2010

Det beklager jeg Nikolaj, men bedre sent end aldrig :)

Photo
Thomas lørdag 26. marts 2011

Fed webmaster Aprils nar HAHAHA jeg røg lige i!!!

Photo
Flyttefirma lørdag 16. april 2011

Ha ha..... Jeg måtte lige kigge 2 gange ;-)

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.