Category Archive

Online marketing

E-handel i praksis, basis for en ny medlemsklub?
E-handel i praksis
  • søndag 31. marts 2019

Jeg går og tumler lidt med tankerne om at oprette en medlemsklub for indehavere af webshops. I klubben vil der være fokus på at drive e-handel i praksis, lige fra hvordan du kommer i gang, til hvordan du styrer lager og håndterer markedsføring m.v.

Læs mere

Sådan får du en bedre åbningsrate med Mailchimp
  • onsdag 1. marts 2017
  • 2 kommentarer

Hvis du sender nyhedsbreve ud, kender du sikkert allerede tjenesten Mailchimp. Du bruger den måske endda allerede.

For god ordens skyld, så alle er med: Mailchimp er en tjeneste til udsendelse af nyhedsbreve og har ry for en høj leveringssikkerhed. Det er ikke helt tilfældigt, da folkene bag Mailchimp også står bag SMTP-tjenesten Mandrill, som mange benytter som SMTP-server til udgående post.

Læs mere

5 gode podcasts om online marketing
  • lørdag 23. juli 2016

Jeg elsker at blive klogere og har det som et ubevidst mål, at jeg skal lære noget nyt hver dag.

Selvom jeg til dagligt arbejder som webudvikler hos Vestjysk Marketing, så synes jeg det er super-interessant at følge udviklingen indenfor online marketing og i særdeleshed indenfor SEO og sociale medier.

Læs mere

Julekalendere for webdesignere og online marketing folk
  • onsdag 9. december 2015

Hvis du bare har været det mindste opmærksom her i december måned, så ved du også at det er højtid for julekalenderen… no shit Sherlock 🙂

Som virksomhed og webshop, er en julekalender en super god måde at skabe opmærksomhed om produkter på, forøge brand-kendskab og fange mulige leads til nyhedsbreve.

Læs mere