Jeg er Kurt Moskjær Andersen
WebudviklerE-commerce nørdOnline marketing tosset

Blogindlæg

Her finder du de seneste 3 blogindlæg fra min hånd af.


  • mandag 1. juli 2019

E-handler, er du klar til SCA?

Bedst som du måske havde glemt alle udfordringerne omkring GDPR, så kommer næste krav du og din webshop skal leve op til. Inden du frygter at skulle igennem samme omgang, kan jeg berolige dig med, at du givetvis allerede overholder reglerne.

Den 14. september træder et nyt regelsæt nemlig i kraft under titlen “Strong Customer Authentification” – forkortet SCA. Regelsættet eller direktivet kommer til at gælde i hele EU og går kort fortalt ud på, at der skal bruges to-faktor godkendelse ved digitale betalinger.

Du kender det sikkert allerede i dag, hvis du har et VISA-kort, hvor du bliver bedt om at verificere dit køb via en SMS, der bliver sendt til din telefon. Det er den såkaldte 3D-secure, som er en form for to-faktor godkendelse. Bruger du Dankort, findes en tilsvarende løsning i “Dankort Secured by Nets”.

Fra den dato kan Nets, banker og betalingssystemer vælger at afvise betalinger, der ikke lever op til SCA-kravene, og du kan ikke fravælge at leve op til direktivet.

Kravene gælder for alle betalinger på beløb over 30 Euro (ca. 225 kr.), men ikke løbende abonnementsbetalinger, som trækkes automatisk.

E-handel i praksis, basis for en ny medlemsklub?

  • søndag 31. marts 2019

E-handel i praksis, basis for en ny medlemsklub?

Jeg går og tumler lidt med tankerne om at oprette en medlemsklub for indehavere af webshops. I klubben vil der være fokus på at drive e-handel i praksis, lige fra hvordan du kommer i gang, til hvordan du styrer lager og håndterer markedsføring m.v.

Læs mere

  • fredag 15. marts 2019

Ny dansk podcast om Amazon

Jeg bruger i høj grad podcasts til at holde mig informeret om udviklingen indenfor salg og markedsføring online, sammen med e-commerce. En af mine yndlingspodcasts er Marketing Brief, der er små 10 minutters podcasts med Halfdan Timm fra Obsidian og Emil Kristensen fra Sleeknote. Nu er der en ny dansk podcast om Amazon.

Læs mere