Julekalendere for webdesignere og online marketing folk

 • 9. december 2015

Hvis du bare har været det mindste opmærksom her i december måned, så ved du også at det er højtid for julekalenderen… no shit Sherlock 🙂

Som virksomhed og webshop, er en julekalender en super god måde at skabe opmærksomhed om produkter på, forøge brand-kendskab og fange mulige leads til nyhedsbreve.

Inspireret af et nyhedsbrev fra SmashingMagazine, følger her en samling julekalendere for webdesignere og online marketing folk, med risiko for at du bliver klogere for hver dag der går:

 • 24ways
  Igennem 24 dage vil der hver dag blive serveret godbidder indenfor web design og web udvikling.
 • GatherContent
  Denne julekalender er mail-baseret og er henvendt mod online marketing folk. Hver dag vil 24 eksperter indenfor content marketing give deres råd og tips til content marketing og content strategier.
 • Its a Shape Christmas
  25 kreative designere fra hele verden, har hver fået tildelt en grafisk form (en firkant, en trekant og lignende), som de skal fortolke og komme med deres bud på. Der afsløres et oplæg hver dag og alle oplæg kan downloades som et wallpaper til iPhone.
 • Christmas Experiments 2015
  Har du en digital designer gemt i maven, så kan du indsende dit bidrag til denne julekalender og måske komme med under en af kalenderens låger. Fælles for alle deltagere er, at de skal levere et stykke digitalt arbejde, som en dynamisk webside, en animation eller en video.
  Kravet er blot, at de indsendte værker skal have jul eller vinter som tema, kunne afvikles i nyeste Chrome og ellers være i høj kvalitet.
 • Performance Calendar
  Tænder du på hastighedsoptimering, så er det denne julekalender du skal se nærmere på. Hver dag gives der tips til hvordan du får optimeret hastigheden på dit website eller din web-app.
 • 25daysof
  Denne er reelt en tjeneste, hvor du kan oprette din egen julekalender eller bare gå på opdagelse i den fede brugerflade.
 • 24 days in Umbraco
  Siden 2012 har der hvert år været en julekalender med særligt fokus på CMS-systemet Umbraco og i år er ingen undtagelse. Denne julekalender er nok for den mere teknisk nørdede webdesigner. De tidligere udgaver finder du her.
 • tbnt Christmas Calendar
  Hos “thanks but no thanks” kan du hver dag frem til jul, download et nyt ikon hver dag.
 • Resolutions
  Som navnet siger, så får du her i hele december et forslag til et nytårsfortsæt, som eksempelvis at skifte rygning ud med broccoli – det hele pakket ind i et lækkert interface.

Er du faldet over andre online julekalendere specielt for webdesignere og online marketing folk, så smid en kommentar herunder.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.