Gode online-værktøjer #1

  • 2. februar 2019

Dette indlæg er det første i en række kommende indlæg, hvor jeg vil liste de tools jeg falder over, i mit daglige arbejde. Det kan være værktøjer som løser en opgave, enten relateret til webdesign og -udvikling eller online marketing.


 

SocialSizes.io
Dette online værktøj indeholder alle gældende billede- og videostørrelser, for de primære sociale medier. Udover størrelserne, kan man hente skabeloner til Sketch, Adobe XD og Adobe Photoshop.
Link. https://socialsizes.io

 


 

mkcert
Når du udvikler lokalt på en webløsning, kan du have brug for et SSL-certifikat, som de fleste sites i dag har, aht. sikkerhed og SEO. Med dette værktøj, kan du hurtigt generere et certifikat til dit lokale site.
Link: https://github.com/FiloSottile/mkcert

 


 

LambdaTest (Sponseret)
Dette online-tool tilbyder at gennemføre browser-test af dit site, på mere end 2000 browsere og operativsystemer. De har en gratis version og ønsker du mere funktionalitet, kan du købe dig til det, fra $15 pr. måned.
Link: https://www.lambdatest.com/

 


 

AirTap
Dette værktøj er lidt i samme boldgade, blot med test af dit javascript i mere end 800 browsere.
Link: https://github.com/airtap/airtap

 


 

AdWords Wrapper
Med dette værktøj er det slut med at skrive de mange forskellige søgeordskombinationer, når du skal lave annoncer til Google Ads. Kort fortalt laver værktøjet dine søgeord om til eksakt match, bred match m.v. – lige til at sætte ind i Google Ads.
Link: https://www.mikes-marketing-tools.com/adwords-wrapper.html

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.