Bliv en bedre e-købmand

  • 16. juli 2010
  • 6 Comments

I dagene 15.-16. september 2010 har du mulighed for at deltage i en workcamp, hvor du kan lære at blive en bedre e-købmand.

Bag Shopcamp East 2010, som workcampen hedder, står to eksperter indenfor salg på Nettet. Den ene er Lars Bachmann, indehaver af Conseo.dk og anerkendt for sin store viden om blogs, SEO og sociale medier. Den anden er Morten Vadskær, som er den succesrige ejer af webshoppen Kondomaten.dk og Faktorfobi.dk og deler ud af sin viden og erfaringer med at øge omsætningen. Blandt andet fortæller han om brugen af Google’s gratis værktøjer – Website Optimizer og Google Analytics.

Deltagerne vil på workcampen kunne få gennemgået sin egen webshop i tæt samarbejde med underviserne.

Endvidere vil der deltage to gæsteundervisere. Den ene er “Den Synlige Mand” Frank Hellerup Madsen, som vil holde hele 2 oplæg om hvordan man kan optimere sine Google Adwords annoncer og få mest mulig valuta for pengene. Den anden er Jan Winum, som er ekspert i E-mail marketing, og han vil fortælle dig hvor vigtigt dit nyhedsbrev er, og hvordan du udnytter det maksimalt.

Der er stadig pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig på www.shopcamp.dk allerede i dag!

6 Comments
Photo
Kenneth Bach 9. januar 2011

Er der nogen der har deltaget på workcampen tidligere og har erfaringer?

Photo
Kurt Moskjær Andersen 10. januar 2011

Jeg har desværre ikke selv haft mulighed for at deltage i dem, men prøv eventuelt at hive fat i Lars Bachmann fra Conseo (www.conseo.dk)

Photo
Morten Vadskær 28. januar 2011

Kenneth, jeg ved godt det her kommer lidt sent, men hvis du stadig overvejer Shopcamp, så kan du læse noget om, hvad andre deltagere har sagt her: http://www.shopcamp.dk/baggrund/andre-siger

Photo
Flytte 28. maj 2011

HejBliver der snart afholdt noget igen, jeg har seriøst mange spørgsmål mht en ny site jeg arbejder på af udvikle og kunne måske få en masse af dem besvaret på såden shopcamp!MVH Thomas

Photo
Morten Vadskær 28. maj 2011

Flytte/Thomas på forsiden af www.shopcamp.dk står der en dato for næste Shopcamp. Om du vil klassificere det som "snart" er jo så op til dig ;-)

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.