5 gode podcasts om online marketing

  • 23. juli 2016

Jeg elsker at blive klogere og har det som et ubevidst mål, at jeg skal lære noget nyt hver dag.

Selvom jeg til dagligt arbejder som webudvikler hos Vestjysk Marketing, så synes jeg det er super-interessant at følge udviklingen indenfor online marketing og i særdeleshed indenfor SEO og sociale medier.

Derfor har jeg ofte en podcast i ørene, mens jeg arbejder eller i bilen og herunder har jeg samlet de fem podcasts jeg lytter mest til for øjeblikket – nævnt i uvildig rækkefølge:

Help marketing med Eric Zings

Eric har ofte nogle rigtigt spændende gæster i studiet, til en snak om online marketing og forskellige vinkler på området. Podcasten bliver lavet ved siden at hans arbejde i Bolius.

En fast rubrik i hver podcast, er en opfordring til at støtte arbejdet med podcasten via Patreon. Det kan godt blive lidt trættende at høre på, hvis man er fast lytter, men omvendt er det også et stort arbejde som Eric og hans stab lægger i det og man kan jo altid spytte i kassen, hvis man bliver for irriteret ????

Url: http://nochmal.dk/category/help-marketing/

Startupsnakken

Denne podcast har måske ikke så meget med online marketing at gøre ved første gennemlytning, men er en ganske jordnær snak om udfordringerne som selvstændig, også når det gælder at blive synlig online.

Bag denne podcast står Martin Bengaard og Anders Thue Pedersen, hvor Martin har arbejdet med online marketing igennem 15 år.

Url: http://startupsnakken.dk/

Social selling company

Leif Carlsen er en af kræfterne bag Social Selling Company og i denne podcast giver han ud af guldkornene til hvordan man sælger på de sociale medier – især på Linkedin.

Det er interessant at lytte til hvordan sælgerens rolle har ændret sig i den digitale tidsalder og hvordan man griber salget an på de sociale medier.

Url: http://www.socialsellingcompany.dk/blog/

Et styk’ med content

Denne podcast er forholdsvis ny i mit bibliotek. Bag står tre kvinder som tager pulsen på content marketing, både hvad angår nye tendenser og hvad angår aktuelle kampagner. Freja, Thea og Lærke har endda lavet deres egen prisuddeling, hvor de i hvert afsnit vurderer en kampagne, der har gjort sig bemærket siden sidst.

Nogle gange kan der godt gå lidt pige-fnidder i det, med noget unødig snak, men generelt en interessant podcast.

Url: https://www.acast.com/etstykmedcontent

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.