3 tips til at få mere ud af Google+

 • 18. juli 2011

Det sociale netværk Google+, der er blevet tilgængelig for alle, får masser af nye brugere hver dag. I forhold til det pt. mest benyttede sociale netværk – Facebook, giver Google+ en række nye muligheder.

Herunder finder du tre tips til at få mere ud af Google+

 1. Google Minus
  På Facebook kan du via en applikation få besked når en ven sletter dig fra sin venneliste. På Google+ får du besked når nogen har tilføjet dig til sit netværk, men ikke når du bliver slettet. 

  Denne funktionalitet kan du få med Google Minus, der er en addon til Mozilla Firefox og Google Chrome, hvor du får besked når nogen sletter dig fra deres cirkler.

 2. Find People on Google Plus
  At finde venner, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser på Google+ kan synes uoverskueligt.
  Med kataloget Find People on Google Plus, kan du finde mulige venner ud fra en lang række forskellige søgekriterier som land, køn, alder, stilling, antal venner i netværket og lignende.

 3. GC Client
  Selvom Google+ er en web-baseret tjeneste, kan det af og til være ønskeligt at bruge det direkte fra skrivebordet på din computer, som man eksempelvis kan med Twitter via Tweetdeck.Den første Google+ klient GC Client er netop klar og tilbyder groft sagt en indkapsling af den mobile udgave af Google+, til brug direkte fra skrivebordet. Det betyder at du har de samme faciliteter som du allerede kender fra Google+, men blot i et desktop-program.

 

Opdatering 20/7-2011: Hvis du ønsker at få besked på din desktop når der er nye beskeder på Google+, så se nærmere på Google+ Notifier.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Please mark all required fields.